16 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Gezinsuitbreiding voor Dimitri Vegas en Anouk Matton: “de lockdown was het ideale moment”

Anouk Matton
Foto: Photo News

Dimitri Vegas en Anouk Matton namen zes maanden geleden tijdens de eerste lockdown een puppy in huis. Het DJ-koppel wilde al lang een huisdier, maar dat viel niet te combineren met hun professionele leven. “De lockdown was het ideale moment. De eerste maanden moet je echt bezig zijn met de ontwikkeling van je pup en daar hadden en hebben we alle tijd voor”, onthult Anouk in Story.

Malibu is een golden retriever en is ideaal om even te ontsnappen aan alle stress van de voorbije maanden. De hond verplicht hen er ook toe om dagelijks te gaan wandelen. “Goed voor je gezondheid en conditie”, lacht Anouk Matton.

Natuurlijk werd er ook aan de toekomst gedacht. Wat als Anouk Matton en Dimitri Vegas opnieuw de wereld afreizen? Malibu kan altijd terecht bij de ouders of zus van Anouk Matton. “De hond kent hen, het zijn geen vreemden.”

En als ze naar hun huis in Ibiza trekken, mag Malibu gewoon mee. “Ze zal het daar geweldig vinden, met al die natuur. We zullen haar nooit in de steek laten, ze is een deel van het gezin”, onthult Anouk Matton.

Showbizznieuws 24/7