15 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Gert Verhulst onthult: “ik was het beu om twee verschillende levens te leiden”

Foto: VIER

Gert Verhulst vertelt in Het Laatste Nieuws dat VIER al lang aandrong om een realitysoap te maken over de familie Verhulst. Maar uiteindelijk duurde het tot enkele maanden geleden vooraleer Gert toehapte. En daar had de Studio 100-baas een goede reden voor…

“Vroeger probeerde ik mijn privéleven altijd af te schermen”, geeft Gert toe in Het Laatste Nieuws. “Het tv-leven was 35 jaar geleden, toen ik startte, ook volledig anders. Mensen die dikwijls op televisie kwamen, leidden twee levens, volledig los van elkaar. De privépersoon zag je nóoit op tv. Anno 2020 is dat volledig anders, mede door sociale media.” En dat was dan ook de reden dat Gert uiteindelijk toegaf en groen licht gaf voor de docusoap ‘de Verhulstjes’.

“Op een bepaald moment was ik het beu om mijn privéleven af te schermen. Je krijgt dan ook van die vreemde veronderstellingen bij de mensen, alsof er iets louche aan de hand achter de schermen. Nu mag iedereen weten met wie ik omga, wie mijn kinderen zijn, hoe mijn honden heten – níet Samson -, ik smijt alles op straat. Ik was het beu om twee verschillende levens te leiden”, vertelt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.

Showbizznieuws 24/7