14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Gers Pardoel onthult muzikale plannen: “ik experimenteer graag”

Gers Pardoel
Foto: Photo News

Gers Pardoel heeft een nieuw management en dat heeft de zanger nieuwe energie gegeven. “Nieuwe ideeën en plannen. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst. Als het goed is, gaan we nu gewoon nóg harder”, klinkt het enthousiast bij de zanger in Dag Allemaal.

Selina was tot voor kort niet alleen de levenspartner van Gers, maar ook zijn manager. Nadat het koppel in maart 2020 uit elkaar ging, raakte nu ook bekend dat ze niet langer een zakelijke band hebben.

“Ik verwacht dat dit voor ons allebei goed zal uitdraaien. Anders hadden we die beslissing niet genomen”, klinkt het duidelijk bij Gers in het weekblad. En Gers ziet 2020 allesbehalve als een verloren jaar. “Dit moet zelfs het vruchtbaarste van het laatste decennium geweest zijn. Ik ben oprecht gelukkig.”

Ook in de studio voelt Gers Pardoel een positieve vibe. “Ik doe in de studio waar ik op dat moment zin in heb. Zo heb ik het altijd gedaan en zo zal ik het ook blijven doen. M’n fans zijn het gewoon dat het bij mij alle kanten uit kan. Ik experimenteer ook graag, wat niet wil zeggen dat je een death metal-album hoeft te verwachten”, lacht Gers Pardoel in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7