20 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
20 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Gene Bervoets na zwaar ongeluk: “ik heb van de verzekering nog geen cent gezien”

Foto: Peter De Smedt

Gene Bervoets was het slachtoffer van een zwaar ongeluk op de set van Beau Séjour 2. Tijdens een simulatie van een storm voor de allerlaatste scène sloeg het noodlot toe. De kracht van het water katapulteerde de acteur tien meter over het dek, dwars over en door de obstakels heen. De dokter reageerde onthutst: “Meneer Bervoets, het is ongelooflijk dat u er nog bent. Echt onwaarschijnlijk.”

Een enorme snee op zijn hoofd, gebroken ribben, inwendige kneuzingen… Gene Bervoets was er zwaar aan toe. Ook mentaal was de bijna-doodervaring een zware klap. “Ik ben in behandeling geweest bij een psycholoog voor een posttraumatische stressstoornis”, geeft de 64-jarige acteur toe.

Nog steeds ondervindt Gene Bervoets fysieke hinder van zijn verwondingen. En daardoor krijgt het ongeluk ook financieel een wrange nasmaak. Drie maanden was de acteur volledig buiten strijd, maar van de verzekeringen heeft Gene Bervoets nog niets gehoord: “Ik heb nog geen cent gezien. Het wordt dus dringend tijd dat de experten in deze zaak een verantwoordelijke aanduiden”, onthult Gene Bervoets in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7