18 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Familie-acteur bekent: “ik ben veel introverter dan vroeger”

Peter Bulckaen
Foto: DPG Media

Peter Bulckaen onthult in Primo dat zijn bekendheid als acteur van hem een veel introverter persoon heeft gemaakt. “Ik ben nooit echt een enorm uitbundige kerel geweest, maar ik was vroeger toch veel uitbundiger dan vandaag,” geeft de acteur toe. “Bij mensen waar ik me goed bij voel en die ik vertrouw, bij mijn beste vrienden, gedraag ik me anders dan in het openbaar. Dat is een gevolg van die bekendheid.”

Peter Bulckaen geeft toe dat hij dat eigenlijk best wel jammer vindt. “Want ik vind mezelf een beetje een saaie gast geworden op dat vlak,” zucht de acteur. “Als ik ergens kom, kijken mensen sowieso al om. Ik vind dat lastig. Dus dan hou ik me in. Ik wil niet nóg meer aandacht trekken.”

De acteur geeft toe dat ook zijn echtgenote Tine die mening deelt. “Ik ben veranderd. Tine, mijn vrouw, durft dat ook wel eens te zeggen. Ik ben veel introverter dan vroeger,” aldus Peter Bulckaen. Maar de acteur voegt er snel aan toe dat hij daardoor ongelukkiger is geworden. “Van mijn job zelf ben ik daarentegen wél gelukkiger geworden,” klinkt het bij Peter Bulckaen in Primo.

Showbizznieuws 24/7