Evy Gruyaert: “Ik zal hem nooit tegenhouden”

ByLisa Paulussen

18 april 2023
Foto: Play4

De zomer van 2022 zal Evy Gruyaert niet zo snel meer vergeten. Na een relatie van 12 jaar met haar vriend Frederik werd Evy eindelijk ten huwelijk gevraagd. Evy wilde al heel lang trouwen, maar moest ook heel lang wachten op een aanzoek.

“Ik wil gewoon heel graag trouwen omdat het een echte meisjesdroom is. Als ik iets één keer in mijn leven wil meemaken, dan is het wel trouwen met de man van mijn leven. En dat is Frederik. Ik doe het niet voor het feest of het kleed, maar voor de romantische bezegeling van de liefde tussen ons”, zegt Evy in Story.

Frederik en Evy zijn dan wel elkaars grote liefde, ze zijn ook erg verschillend van karakter. Maar net dat maakt hen een goede match.

“Hij is een pak extraverter. Hij is graag overal bij en kan met iedereen een babbeltje slaan. Ik ben iets terughoudender en rustiger. Frederik voelt zich ook als een vis in het water in grote groepen. Het laadt hem op, terwijl het mij net veel energie kost. Maar we respecteren en aanvaarden dat ook van elkaar. Ik zal hem nooit tegenhouden om uit te gaan eten met vrienden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.