19 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
19 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Evi Hanssen onthutst na voorval: “dat dóe je niet”

Foto: VTM

Evi Hanssen kent als geen ander de gevaren en valkuilen van sexting sinds ze het programma “Help, mijn borsten staan online” maakte. De presentatrice was dan ook niet meteen verrast dat enkele van haar mannelijke BV’s betrokken raakte in de ‘Sokkengate’ rond ‘Eveline’.

“Het probleem is dat het fenomeen zo nieuw is dat we er nog geen normen en waarden aan hebben vastgehecht. Je mag niet stelen, je mag niet pesten, je mag niet vechten: dat weet iedereen. Maar op het vlak van online seksualiteitsbeleving is alles veel onduidelijker. Terwijl: een naaktfoto van iemand doorsturen is zoals de post uit de brievenbus van je buurman pikken: je doet dat niet”, verduidelijkt Evi Hanssen haar standpunt in Humo.

Zelf heeft Evi de foto’s en filmpjes niet ontvangen. “Wellicht omdat mensen weten dat mijn eerste reactie was geweest: ‘Jullie weten toch dat dit strafbaar is, hè?’” klinkt het bij Evi in Humo.

“Het maffe is dat die BV’s werden veroordeeld, terwijl dezelfde criticasters enkele maanden eerder nog vol afschuw naar het bedrog in mijn programma hadden gekeken: ‘Ocharme, die meisjes!’” zucht Evi Hanssen in Humo.

Showbizznieuws 24/7