7 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Ella Leyers heeft geen probleem met ouder worden

Ella Leyers heeft geen probleem met ouder worden

Foto: VTM

Hoort bij ouder worden ook het krijgen van kinderen?

Tijdens de feestdagen keerde Ella Leyers terug naar huis bij haar ouders. Met kerst blijft iedereen daar slapen en keert ze precies terug naar haar kindertijd.

Gesproken over kindertijd vroeg Gazet van Antwerpen zich af of Ella het fijn of moeilijk vindt om ouder te worden. “Ik zit er niet mee, theoretisch dan. Ik zie veel mensen om me heen die mooi verzorgd ouder worden. Ik wil gerust wat werk hebben ’s morgens, aldus Ella Leyers.

Nu ze samen is met iemand, stelt men zich ook de vraag hoe het zit met de kinderwens. “We zien wel hoe het loopt. Ik heb onlangs gezegd dat ik wel een gezin wil. Maar als dat dan de grote titel wordt, dan wordt dat net een grote aankondiging, terwijl het bij mij eerder een abstract gevoel is. Dus we zullen nog wel zien”, vertelt Ella Leyers aan Gazet van Antwerpen.

Gezien de zeer drukke agenda van zowel Rik als Ella, zal het vermoedelijk nog niet meteen aan de orde zijn om ook al kleine versies van zichzelf op de wereld te zetten.

Misschien blijft ‘De Ideale Wereld’ dan nog net iets langer ‘ideaal’.

Showbizznieuws 24/7