6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Eline De Munck: “Ik begrijp niets meer van mezelf”

Het einde nadert

Foto: VTM

Het duurt niet zo heel lang meer voordat Eline De Munck en Michaël Roskam hun eerste kindje in hun armen kunnen sluiten. Jammer genoeg heeft Eline geen vlekkeloze zwangerschap en heeft ze serieus last van moodswings.

“Wat een rollercoaster is een zwangerschap toch. Iedereen waarschuwt je constant dat je leven nooit nog hetzelfde zal zijn en jij begrijpt niet echt wat ze daarmee bedoelen. Ook klinkt dat vaak een tikje negatief, wat best griezelig is. Controlefreak als ik ben, probeer ik al mijn bordjes zo volledig mogelijk in de lucht te houden, terwijl ik ondertussen het belangrijkste gerecht van mijn leven maak voor op het mooiste bordje van de hele brunch”, schrijft Eline op Instagram.

Ook in Dag Allemaal vertelt ze over haar zwangerschap. Zo zegt ze dat haar hormonen alle kanten uit gaan en dat ze dacht dat ze er klaar voor was om een goede mama te zijn.

“Maar nu begrijp ik plots niets meer van mezelf. Ik voel me mooi, lelijk, powerful, onzeker, volwassen en een prutser tegelijk. My oh my. En dan is dat kleine schattebolleke nog niet eens gearriveerd.’”

Showbizznieuws 24/7