Echtgenote Gunther Levi lanceert nieuw project: “we willen het exclusief houden”

Foto: VTM

Charlotte Nollet, de echtgenote van Gunther Levi, heeft samen met influencer Yentl Keuppens een eigen modelijn op de markt gebracht onder de klinkende naam ‘Yentl K.’

“Ik speelde al een tijdje met het idee om een modelijn uit te brengen”, vertelt Charlotte in Dag Allemaal. En aangezien Yentl Keuppens al vijf collecties uitbracht bij ZEB had zij de know-how over stoffen en ontwerpen.

“Bij de start van de lente zal onze collectie terug te vinden zijn in de boetieks”, onthult Charlotte Nollet. “Onze collectie zal niet te koop zijn via een webshop. We willen het echt een beetje exclusief houden, het is niet de bedoeling dat je onze stukken op elke hoek van de straat gaat zien.”

Toch wil dat niet zeggen dat de prijzen ontoegankelijk zullen zijn, al zal je bij Yentl K. geen jurkje van veertig euro vinden. “We starten met leuke jurkjes en truitjes in verschillende stijlen, van romantisch tot stoer. En glitter, natuurlijk. Dat vind ik heel belangrijk. Ook heel vrouwelijk allemaal”, licht Charlotte Nollet al een tipje van de sluier op in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen