8 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Echtgenoot Kathleen Aerts onthult geheim achter hun huwelijk

Foto: VTM

In 2015 verhuisde Kathleen Aerts met haar gezin naar Zuid-Afrika. Ze kwam nog wel eens sporadisch terug naar België voor tv-opnames zoals ‘The Masked Singer’. Maar haar hart, dat blijft toch in Zuid-Afrika. Samen met haar man Steven kocht ze onlangs een guesthouse, iets wat al jarenlang een droom was van het koppel. “Je merkt aan alles dat Kathleen gelukkiger is wanneer ze in Zuid-Afrika is”, zegt haar man Steven Van Hoof. “Het leven is er minder gejaagd en van het stralende weer alleen al word je in Zuid-Afrika vanzelf goed gezind.”

Naast geliefden zijn Kathleen en Steven dus ook collega’s, want ze werken samen in het reisbureau dat ze hebben opgestart in Zuid-Afrika. Daarnaast runnen ze nu ook samen hun nieuwe guesthouse. “Ook dat maakt een deel van haar geluk uit, denk ik. Vroeger ging zij optreden terwijl ik mijn uren klopte bij de politie. Daardoor zagen we elkaar veel minder”, zegt Steven.

En dat samenwerken verloopt voor het koppel meer dan fantastisch. Dat is ook te zien aan de beelden die we te zien krijgen in ‘Villa Zuid-Afrika’ op VTM2. Dat het samenwerken tussen hun twee zo vlot loopt, dat is volgens Steven te wijten aan het feit dat ze zo verschillend zijn. “Doordat we complementair zijn, komen we niet in elkaars vaarwater. Op de werkvloer hebben we eigenlijk nog minder discussies dan thuis”, aldus Steven.

Showbizznieuws 24/7