14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Dries leert belangrijke les dankzij Boer Zkt Vrouw: “in de liefde gaat dat niet”

Dries uit Boer Zkt Vrouw
Foto: DPG Media

Dries koos uiteindelijk voor Melissa in Boer Zkt Vrouw en zij voelt duidelijk vlinders voor hem, maar zelf voelt Dries momenteel enkel een ‘vriendschappelijke klik’. Dries bikt in Story terug op het programma en geeft toe dat hij een belangrijke levensles geleerd heeft…

Dries onthult dat hij het niet eenvoudig vond om vier vrouwen op zijn erf te ontvangen. Eva stapte bijvoorbeeld zelf op en de vrouwen stelden openlijk dat Dries zich te afstandelijk en onverschillig gedroeg.

“Je aandacht moeten verdelen over vier vrouwen, dat is gewoon te veel. Je wilt hen alle vier gelijke kansen geven omdat je met elk van hen het beste voor hebt. Maar je kan niet neutraal blijven en tegelijk je gevoelens op tafel leggen”, klinkt het eerlijk bij boer Dries in Story.

De 32-jarige Dries geeft toe dat hij het niet makkelijk vindt om mensen teleur te stellen. “Ik kom liefst met iedereen overeen, maar in de liefde gaat dat natuurlijk niet. Op dat vlak moet je zeggen waar het op staat. Niet rond de pot draaien. Als het programma mij één ding heeft geleerd, is het wel om eerlijk te zijn over mijn gevoelens.”

Showbizznieuws 24/7