14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Down The Road-koppel smoorverliefd: “Hij is mijne ware.”

Kevin & Lisa Down The Road
Foto: VRT

Kevin en Lisa kennen we uit Down The Road en ondertussen is het koppel al bijna drie jaar samen. Eén weekend per maand wonen ze zelfs onder hetzelfde dak. Maar definitief samenwonen? Dat zit er niet meteen in…

Kevin heeft in het ouderlijke huis twee kamertjes voor hem alleen. “Mijn slaapkamer en een kleine living. En Lisa heeft thuis ook een dubbel bed. Iedere maand gaan we één verlengd weekend bij elkaar logeren”, onthult Kevin in Dag Allemaal. “Op die momentjes wonen we samen”, voegt Lisa er verliefd aan toe.

Een vorm van begeleid samenwonen lijkt echter niet meteen aan de orde. “We zouden allebei wel graag gaan samenwonen, maar da’s niet zo evident”, klinkt het voorzichtig bij de 29-jarige Lisa.

“Die beslissing gaan we aan onze ouders overlaten. Het ligt nogal gevoelig”, zit Kevin op dezelfde lijn als zijn geliefde. “Wij wonen namelijk ver uit elkaar, en wáár zouden we dan gaan wonen?”

“Ik kan mijn moeke niet missen en Kevin is ook gehecht aan zijn mama, zijn ‘Suske’. Dan is dit de beste oplossing”, klinkt het duidelijk bij Lisa in Dag Allemaal. Maar dat Kevin haar grote liefde is, laat Lisa al even duidelijk merken: “Hij is mijne ware.”

Showbizznieuws 24/7