26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Dit moet een topper worden: VTM pakt uit met The Masked Singer

Foto: DPG Media

Op vrijdag 4 september kan je op VTM naar de halve finale van ‘The Voice Kids’ kijken, nadien gevolgd door de grote finale waarin 8 finalisten alles geven om de wedstrijd te winnen. Nadien zal het programma opgevolgd worden door ‘The Masked Singer’.

Deze zomer moesten 8 bekende mensen bijzonder mysterieus doen. In het grootste geheim moesten de deelnemers de kostuums gaan passen, zanglessen volgen, danslessen volgen, repeteren, repeteren en nog eens repeteren. En dat zonder dat hun eigen partner of geliefde van iets wisten. Je wil niet weten welke leugens er de afgelopen maanden verkondigd zijn.

Welke 8 bekende mensen zitten verstopt onder de maskers? Niels Destadsbader host de internationale tv-hit The Masked Singer. In deze show hullen bekende gezichten zich van kop tot teen in prachtige kostuums. Zo neemt onder meer de zingende Libelle het op tegen de stoere Wolf. Kunnen het publiek en speurders Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker raden wie het is, enkel en alleen op basis van een stem? Heel Vlaanderen kan mee het spannendste mysterie van het najaar ontrafelen.
Ook voor presentator Niels Destadsbader is de wedstrijd één groot vraagteken. “Ook ik weet niet wie er onder de maskers zit”, reageert een tevreden presentator.

The Masked Singer, vanaf vrijdag 18 september om 20.35 uur op VTM.

Showbizznieuws 24/7