9 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Dit is iets waar Janine Bischops écht spijt van heeft

Foto: VTM

Zij ontnam Janine alle taken

Als actrice had en heeft ze een druk leven. Dat reflecteert zich uiteraard op je gezin en op je kinderen en kleinkinderen. 

“Ik wilde altijd goed doen voor m’n kinderen, maar ik was natuurlijk een moeder die veel werkte. Ons ma pakte zowat alle taken van me over wat de kinderen betreft”, bekent Janine aan Primo. 

“Mijn ouders woonden vroeger naast mij. In het huis waar nu ons Kaat woont, mijn jongste kleinkind dat laatst in ‘­The Voice’ schitterde. Mama verzorgde m’n dochters nogal, hoor”, aldus Janine Bischops. Daarnaast was ze ook niet de grootmoeder die constant op haar kleinkinderen babysitte. “Daar heb ik nu spijt van”, onthult Janine. 

“Ingrid en Karen zijn op hun beurt fantastische moeders voor m’n kleinkinderen. Binnenkort word ik trouwens opnieuw overgrootmoeder”, geeft Janine mee in Primo. Iets waar ze duidelijk zeer gelukkig van wordt.

Janine vindt lachen heel belangrijk. ”Als je niet lacht, ga je toch dood? Er gaat geen dag voorbij dat ik niet lach, zelfs wanneer ik gewoon alleen ben ‘Dat is mijn levensmotto”, vertelt ze vastberaden.

Showbizznieuws 24/7