2 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Disney+ verlaagt jaarabonnement tijdelijk tot €59.99

Foto: Disney

Vanaf vandaag kunnen fans in België voor het eerst een abonnement nemen op Disney+ aan de introductieprijs van €59,99. Deze pre-launch aanbieding voor een jaarabonnement is slechts beschikbaar tot 14 september 2020, en komt overeen met €4,99 per maand.
Disney+ lanceert op 15 september 2020, meer details en informatie over abonneren zijn beschikbaar op Disneyplus.com. De standaard abonnementsprijs bedraagt €6.99 per maand, of €69.99 voor een jaarabonnement.

Disney+ biedt jong en oud een nieuwe manier om te genieten van de ongeëvenaarde content van haar iconische entertainmentmerken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, maar ook een exclusieve en unieke programmatie van speelfilms, series, documentaires en short-form content die exclusief voor de dienst werden gemaakt.

Bij de lancering krijgen abonnees toegang tot meer dan 25 exclusieve Disney+ Originals, waaronder de felbejubelde Emmygenomineerde serie ‘The Mandalorian’ van executive producer en schrijver Jon Favreau; en ‘High School Musical: The Musical: The Series’, een creatieve, moderne kijk op de populaire franchise compleet met metareferenties, een frisse documentairestijl en een soundtrack die zowel negen nieuwe nummers bevat als een eerbetoon aan de fanfavorieten uit de klassieke film.

Daarbovenop ook de twee Emmygenomineerde series ‘The World According To Jeff Goldblum’, die de wonderlijke en vaak verbazingwekkende wereld van alledaagse objecten in beeld brengt en ‘The Imagineering Story’, over de eclectische groep buitengewone creatievelingen die de Disney Parks tot leven brachten, en nog vele andere geweldige shows.

Disney+ Original speelfilms exclusief voor Disney+ zijn onder andere ‘Togo’, een waargebeurd verhaal met in de hoofdrol de viervoudig Oscargenomineerde Willem Dafoe; en ‘Stargirl’, een coming-of-ageverhaal gebaseerd op de veelgeprezen New York Times bestsellerroman; en ‘Timmy Failure: Mistakes Were Made,’ die de hilarische avonturen van Timmy en een ijsbeer volgt. ‘Lady and the Tramp,’ een tijdloze hervertelling van de animatieklassieker uit 1955, zal ook vanaf 15 september beschikbaar zijn.

Abonnees kunnen van de Disney+ ervaring genieten op de meeste mobiele apparaten en geconnecteerde tv-toestellen, zoals spelconsoles, streaming media players, en smart tv’s. De gebruikers krijgen toegang tot een kwalitatieve kijkervaring zonder reclame, tot vier simultane streams, onbeperkte downloads op maximaal tien apparaten, gepersonaliseerde aanbevelingen en de mogelijkheid om zeven verschillende profielen in te stellen, waaronder Kids-profielen met een gemakkelijke kindvriendelijke interface waardoor kinderen eenvoudig kunnen navigeren in leeftijdsgeschikte content.

Zoals eerder werd aangekondigd wordt de streamingdienst gelanceerd in Portugal, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, IJsland, België en Luxemburg op 15 september.

Surf naar Disneyplus.com voor meer informatie over Disney+ of om een abonnement af te sluiten.

Showbizznieuws 24/7