7 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

Dirk en Claire uit ‘Hotel Romantiek’: “Die avond had een andere wending kunnen nemen”

Dirk en Claire uit ‘Hotel Romantiek’: “Die avond had een andere wending kunnen nemen”

Foto: VRT

Het is maar goed dat Dirk en Claire uit ‘Hotel Romantiek’ een privédate hebben gehad of de twee waren misschien nooit een koppel geworden. Al was er bijna geen sprake geweest van een privédate.

“Claire had die avond toevallig niet mij, maar Marcel op één gezet”, begint Dirk in Dag Allemaal. Al was dat volgens Claire dan weer een bewuste keuze. Dirk had een kleine verspreking gedaan die dag.

Een vrouw verkeerd bij naam noemen, het is iets waar vrouwen niet meteen goed tegenkunnen. Dat Dirk Claire tot drie keer toe Roosje noemde, was erg pijnlijk.

“Ik wist wel dat Dirk iets voor mij voelde, maar blijkbaar zat hij ook nog met Roosje in zijn hoofd”, zegt Claire. Al heeft Dirk daar wel een goede verklaring voor.

“Ik had die dag ook met de familie van Roosje gesproken en had verwacht dat zij zou binnenkomen in die escaperoom. Maar het was dus Claire… Maar ik begreep wel dat ze me die dag niet op één zette. Gelukkig deed haar familie dat wel. Anders had het spel die avond een andere wending kunnen nemen.”

Showbizznieuws 24/7