11 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024

Dina Tersago over Boer Zkt Vrouw-fiasco: “Betreur wat er gebeurd is”

Dina Tersago over Boer Zkt Vrouw-fiasco: “Betreur wat er gebeurd is”

Foto: VTM

De kans is klein dat het tussen Jolyn en Katrijn en boer Raphaël uit ‘Boer Zkt Vrouw’ ooit goed zal komen. “Zij voelden zich ten onrechte benadeeld’, vertelt Dina Tersago deze week in Dag Allemaal. De presentatrice van ‘Boer Zkt Vrouw’ heeft het in het weekblad over het plotse vertrek van Jolyn en Katrijn.

“Ze hebben zich te veel laten meeslepen door hun emoties. Jammer, en vooral: een gemiste kans”, reageert Dina Tersago. Maar hoe zou je zelf zijn als je een boer voor je hebt die niet oprecht is?

Dag Allemaal zou normaal gezien een interview met Raphaël hebben, maar die zei last-minute de afspraak af. “Raphaël is over zijn toeren en heeft wat tijd nodig voor zichzelf”, klonkt het bij VTM. En dus klopt Dag Allemaal bij Dina Tersago aan.
“Raphaël had iets anders verwacht van zijn deelname. Hij keek er zo hard naar uit en verlangde oprecht naar een relatie. Het overkwam hem al vaak dat hij de beste vriend werd van een meisje, maar ’t kwam nooit tot een relatie”, vertelt Dina in het weekblad.

“De teleurstelling is dus heel groot dat het zo snel fout is gelopen met Jolyn en Katrijn”, klinkt het verder. Raphaël kreeg eerder al een storm van kritiek over zich heen, maar na het vertrek van Jolijn en Katrijn werd het nog erger. Tja, dat komt zelfs bij een boer hard binnen.

Voor Dina was het vertrek van twee dames een primeur in de 19 jaar dat zij Boer Zkt Vrouw presenteerd. “In het verleden gebeurde het wel vaker dat een kandidaat wilde opstappen, maar nooit dat meerdere vrouwen tegelijk hun boeltje pakten. Ik betreur wat er is gebeurd, vooral voor Raphaël dan”, besluit zij.

Showbizznieuws 24/7