26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Dertigers krijgt ook in Nederland tweede én derde seizoen

Foto: Wessel de Groot voor BNNVARA

De ploeg van ‘Dertigers’ is bij ons bezig met de opnames van het derde seizoen van de succesreeks. Onder andere Kim Van Oncen, Kristof Goffin en Yemi Oduwale amuseren zich rot op de set.

De VRT-reeks werd ook aan Nederland verkocht en ook onze noorderburen zijn met hun remake aan het scoren. Omroep BNNVARA maakte recent bekend dat er in het voorjaar van 2021 een tweede én derde seizoen zal opgenomen worden.

Het tweede seizoen van de dagelijkse serie Dertigers wordt in het najaar van 2021 uitgezonden. Het eerste seizoen van de serie waarin een vriendengroep van acht dertigers centraal staat, was dagelijks te zien bij BNNVARA op NPO3. De afleveringen zijn op NPO Start en NPO Plus 5,3 miljoen keer gestreamd.

In het nieuwe seizoen passeren nog steeds herkenbare dertigersdilemma’s de revue. Na de heftige confrontaties en bekentenissen aan het slot van seizoen 1 hebben de vrienden hun levens weer opgepakt en hun vriendschap heeft standgehouden. Maar gaat dit ook lukken op de lange termijn?

Alle acht vrienden keren allemaal terug in het nieuwe seizoen, gespeeld door Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Jelle de Jong en Gürkan Küçüksentürk. Dertigers is een Nederlandse bewerking van de gelijknamige Vlaamse serie. De dramaserie is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.


Showbizznieuws 24/7