18 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

De vloek van het Miss België kroontje slaat weer toe!

Foto: Photo News

Er lijkt altijd wel iets mis te gaan wanneer iemand wordt gekroond tot Miss België. Herinneren jullie je Daisy Van Cauwenbergh nog? Daisy werd in 1988 Miss België en trouwde met de Nederlander Huub Fijen. Dat was toen Daisy haar tweede huwelijk. Huub was een succesvol zakenman met verschillende bedrijven. Er leek niks aan de hand, tot het gerecht in 2008 binnenviel bij het koppel. Speurders waren enkele verdachte faillissementen op het oog gekomen en wilden dit verder onderzoeken.

Het koppel werd veroordeeld in 2016, maar toen was de vogel al gaan vliegen. Daisy en Huub bouwden een nieuw leven uit in de Verenigde Staten. Het koppel kwam voor geen enkele rechtszaak opdagen en niemand weet hoe het ondertussen met hen gaat.

Een herkenbare situatie voor onze huidige Miss België Kedist Deltour. Haar vriend werd afgelopen maand opgepakt voor een voorval uit 2016 waarvoor hij 5 maand cel had gekregen. Bij een politiecontrole ontdekte men dat de man zijn straf nog open stond en dat hij die celstraf nog niet had uitgezeten. Daar bovenop kwam ook aan het licht dat Losene Keita (de vriend van Kedist Deltour) enkele jaren geleden al een veroordeling had opgelopen voor andere zware criminele feiten. Maar Kedist blijft haar vriend verdedigen in Dag Allemaal. “Hij is al vijf jaar op het rechte pad.”

Showbizznieuws 24/7