Davy Gilles herontdekt vaderschap 

ByLisa Paulussen

21 november 2023
Foto: Peter De Smedt

Romeo Davy Gilles maakt indruk met zijn liefdevolle band met zijn oudste dochter Sam. 

Na jaren van drukke optredens en weinig gezamenlijke tijd, halen vader en dochter nu de verloren tijd in met gezellige citytrip; dat schrijft Dag Allemaal. Davy’s spaarzaamheid, een overblijfsel van zijn bescheiden jeugd, smelt weg als het op zijn kinderen aankomt. Sam, die geen rancune koestert voor zijn afwezigheid in het verleden, waardeert de momenten die ze nu samen doorbrengen. 

Terwijl Sam zich focust op haar studie verpleegkunde, geniet Davy van de groeiende band met zijn dochter, waarbij hij zijn beschermende vaderrol op een flexibele manier invult.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.