Danira Boukhriss koestert een grote kinderwens

Foto: VRT

Danira Boukhriss onthult in Dag Allemaal dat ze een grote kinderwens koestert. De presentatrice werd in augustus dertig jaar en veel van haar vriendinnen zijn al begonnen aan kinderen. “Wat dat betreft ben ik echt een van de laatsten uit mijn omgeving,” klinkt het bij Danira.

Toch zijn kinderen nog niet voor meteen. “Ik wil graag kinderen, maar nu ben ik daar nog niet mee bezig,” aldus Danira. En trouwen? Dat is al helemaal geen droom van de presentatrice. “Misschien komt het doordat mijn ouders gescheiden zijn en ik nooit echt een romantisch beeld van een goed huwelijk heb gehad,” mijmert Danira.

“Trouwen is nooit een droom van mij geweest. Sommige vrouwen hebben die trouwdag al helemaal in hun hoofd, maar ik krijg al stress als ik nog maar nadenk over wie ik wel en niet zou uitnodigen,” lacht Danira Boukhriss in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.