18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Daar is ie dan: Nieuwe cd Gers Pardoel

Foto: VTM

Gers Pardoel heeft een tijdje geleden een nieuw album opgenomen en dat album is met enige vertraging vandaag verschenen.

“2020” is een cd aangevuld met een live dvd.  Na ”Voor m’n kids” is er nu ”2020”, een album vol moderne Gers. De Post Malone van de Lage Landen, zeg maar. Eerdere singles ”Zomer” en ”Hey Jij!!” lieten al een nieuwe Gers horen, deze plaat trekt volledig die lijn door. ”Nachttrein” (met Sean Dhondt) bevestigde, en nu is er zijn nieuwe hit/zomersingle ”Met mij mee”!Moderne rap & hiphop rhymes worden opgesmukt met een rappende Gers, die echter nooit de liefde voor melodie kan wegsteken.

Als extraatje zit er een volledige DVD bij van zijn optreden in de Lotto Arena van april vorig jaar, een compensatie voor het door corona uitgestelde concert van dit jaar.Gers Pardoel blijft by far de populairste en sympathiekste Nederlandse artiest. Ten bewijze zijn vele optredens hier, en ook zijn tweede deelname als jurylid aan The Voice Kids, waar ieder ‘kid’ hem de coolste coach noemt.

Koop hier deze nieuwe release

Showbizznieuws 24/7