12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Comeback van Milk Inc. in de maak?

Regi lanceert nieuwe single

Foto: VTM

Met zijn nieuwe single ‘Horen, zien en zwijgen’, een samenwerking met de Nederlandse singer-songwriter Maxine, die eerder al meeschreef aan ‘Als ik mezelf verlies en ‘Ongewoon’, de hit van Pommelien Thijs, keert Regi op muzikaal vlak terug naar het beginpunt van zijn carrière: “Voor mij is hiermee de cirkel rond”, vertelt hij aan Het Belang van Limburg. “Het klinkt muzikaal weer zoals begin jaren 2000, maar vocaal is het helemaal van deze tijd.”

Qua sound kan dit nieuwe nummer dus perfect naast Regi’s vroegere muzikale succesformatie Milk Inc. staan. Een stille hint naar de lang verhoopte comeback? Die vraag laat de populaire DJ in het midden. Al ziet hij wel één wezenlijk verschil tussen zijn nieuwste creatie en zijn oude werk: “Bij Milk Inc. gingen heel veel teksten over kommer en kwel. Het zou nu moeilijker zijn om zo’n depressieve tekst te schrijven. Dit nummer past beter bij de periode die ik nu doormaak.”

Daarmee doelt hij ongetwijfeld op zijn verloving met de Genkse Kristel Hubeny, de vrouw die zijn leven weer wat extra kleur gaf na de breuk met voormalig VTM-gezicht Elke Vanelderen, met wie Regi meer dan acht jaar getrouwd was voor ze in 2021 uit elkaar gingen.

Showbizznieuws 24/7