Coely moet tranen bedwingen tijdens auditie

ByLisa Paulussen

27 oktober 2023
Foto: VTM

Coely, de coach bij ‘The Voice Kids’, deelt haar emotionele tocht van faalangst tot moederschap; dat schrijft Dag Allemaal.

Ze bedwingt haar tranen tijdens de audities om de kinderen niet in de war te brengen, maar het moederschap heeft haar ook wel wat geduldiger gemaakt. Ze wil het allerbeste voor de kinderen en hoopt dat zij  het zelfvertrouwen krijgen om al hun dromen waar te maken. 

Ze beschouwt zichzelf tegenwoordig zowel als een moederfiguur, vriend en levenscoach voor de getalenteerde kinderen die ze begeleidt, terwijl ze hen waardevolle tools aanreikt om in zichzelf te geloven en hun eigen angsten te overwinnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.