8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Clouseau gaat na anderhalf jaar weer op tournee: “hoe gingen onze liedjes ook alweer?”

Foto: VTM

Corona maakte de agenda van elke artiest ter wereld leger dan leeg, maar door de huidige versoepelingen ziet iedereen weer licht aan het einde van tunnel. Deze zomer gaat ook Clouseau weer aan de bak. Koen en Kris zijn er helemaal klaar voor.

Nochtans was het niet al slecht wat de eerste lockdown in maart bracht. “Al jarenlang liep ik te zeuren dat ik het veel te druk had, dus het was eerst best fijn om helemaal niets te moeten doen”, geeft Kris toe in Het Laatste Nieuws, “ik heb alle series op m’n digicorder uitgekeken en daarna ben ik zoals veel Vlamingen aan het klussen geslagen. Eindelijk was er tijd om dat terras te reinigen.”

Koen ging op zijn beurt dan weer aan het sporten. “Ik word bijna 54, dus het vergt wat meer moeite om alles te onderhouden. k ben fitter dan ooit om weer op het podium te springen. Enkele kilo’s lichter en met wat meer spieren: ik ben er helemaal klaar voor.”

Het eerste grote optreden van de broers zal op de Lokerse Feesten zijn. En dat zal niet zonder zenuwen zijn volgens Kris. “Want hoe gingen onze liedjes ook alweer?”, lacht de oudste van de twee broers in Het Laatste Nieuws.

Showbizznieuws 24/7