Christophe uit ‘Blind Getrouwd: “Naaktfoto’s en sexting is”

Foto: VTM

Het was me wel het weekje. De afgelopen 9 dagen werd onze redactie overstelpt met berichten over de video’s en foto’s die over de Bekende Vlamingen de ronde deden. Meestal zijn wij blij als onze bezoekers ons foto’s van bv’s bezorgen, maar deze keer waren wij minder happy. De reden? De overvloed aan naaktbeelden die gedeeld werden.

Ondertussen hebben Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang gereageerd en dat vonden wij héél volwassen. Je mag een mening hebben, meer zelfs: je moét een mening hebben. Maar de manier waarop sommigen die ventileren is er los over.

Ook Christophe Ramont uit het VTM-programma heeft zijn mening over het verhaal, de heisa, de geruchten en schreef er zelfs een post over op het heilige Instagram: “Naaktfoto’s en sexting is ok. Het doorsturen zonder toestemming is niet ok. #simpel”.

“Natuurlijk krijg ik de vraag of ik ook soms aan sexting doe. Uiteraard is het antwoord “ja” ☺. Daar is namelijk ook helemaal niets mis mee. Als dat in onderlinge toestemming en met goede afspraken gebeurt, dan kan dat toch alleen maar spannend en fijn zijn?”, gaat Christophe op Instagram verder. Ja, het kan het vuur in een relatie weer wat aanwakkeren en dat vuur moet zeker blijven branden. Als het vuur enkel aan het smeulen is, dan mag je actie ondernemen en iedereen doet dat op z’n eigen manier.

Maar helaas loopt het ook fout, daar kunnen heel wat mensen helaas over meepraten. “Dat vertrouwen geschonden wordt en die afbeelding zonder toestemming doorgestuurd wordt, dat is helemaal niet ok. Ook catfishing is compleet fout, mensen, waar zijn we mee bezig?”, vraagt Christophe Ramont zich op Instagram af.

“Naar aanleiding van de naaktfoto’s van BV’s hoor ik maar al te vaak dat zo’n foto’s nemen niet kan. Grow up. Wat volwassen mensen in de privésfeer doen, daar heeft niemand zaken mee. We kunnen beter dan dat. Meer zelfs: voor mij is het juk van die spanning die rond seksualiteit hangt hetzelfde als bij #LGBTI+-emancipatie. Wat een ander doet of laat, daar heb je toch geen last van?”, gaat Christophe verder.

“Daarom deel ik graag deze foto van mezelf, 15 jaar geleden ondertussen (hihi, ik had toen nog een bril!). En neen, geen sexting want ik heb geen vreemde fascinatie voor Christusbeelden. 😉 Wel een beeld dat eerder al in een publicatie stond en dus al helemaal publiekelijk is. Ik heb daar geen probleem mee. Omdat bloot ok is. En ja, ik heb nog altijd een kiekenborst. 😂”, besluit Christophe.

Dit bericht bekijken op Instagram

Naaktfoto's en sexting is ok. Het doorsturen zonder toestemming is niet ok. #simpel Natuurlijk krijg ik de vraag of ik ook soms aan sexting doe. Uiteraard is het antwoord "ja" ☺. Daar is namelijk ook helemaal niets mis mee. Als dat in onderlinge toestemming en met goede afspraken gebeurt, dan kan dat toch alleen maar spannend en fijn zijn? Dat vertrouwen geschonden wordt en die afbeelding zonder toestemming doorgestuurd wordt, dat is helemaal niet ok. Ook catfishing is compleet fout, mensen, waar zijn we mee bezig? Nav naaktfoto's van BV's hoor ik maar al te vaak dat zo'n foto's nemen niet kan. Grow up. Wat volwassen mensen in de privésfeer doen, daar heeft niemand zaken mee. We kunnen beter dan dat. Meer zelfs: voor mij is het juk van die spanning die rond seksualiteit hangt hetzelfde als bij #LGBTI+-emancipatie. Wat een ander doet of laat, daar heb je toch geen last van? Daarom deel ik graag deze foto van mezelf, 15 jaar geleden ondertussen (hihi, ik had toen nog een bril!). En neen, geen sexting want ik heb geen vreemde fascinatie voor Christusbeelden. 😉 Wel een beeld dat eerder al in een publicatie stond en dus al helemaal publiekelijk is. Ik heb daar geen probleem mee. Omdat bloot ok is. En ja, ik heb nog altijd een kiekenborst. 😂 . . . . #stopdepreutsheid #sexuelerevolutie #stopshaming #sextingisok #stophetdoorsturen #naaktisok #allemaalnaaktgeboren #catfishing #nude #nudegay #gay #kiekenborst #proud

Een bericht gedeeld door Christophe Ramont (@c_ramont) op


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.