Charlotte van Brabander onthult haar ware strijd achter de schermen van ‘De Verraders’

Foto: Contentcuration.be

Tussen de gluiperige spelletjes door, kreeg Charlotte van Brabander, bekend van ‘De Verraders’, te maken met een emotionele bom; dat schrijft Dag Allemaal. 

Zwanger zijn tijdens de opnames was nooit gepland en haar hormonen zorgden voor onvoorspelbare momenten. Maar deze pokerkampioen speelde het spel met de finesse van een waar strateeg. Ze wist de lichaamstaal van haar tegenspelers te lezen als open boeken en zette haar onnavolgbare pokerface in om iedereen te bedotten. Werd het verraden haar tweede natuur of was het haar ervaring aan de pokertafel die haar de bovenhand gaf? Hoe dan ook, Charlotte’s tranen bleken echt. Ondanks haar sterke spel moest ze omgaan met de impact van een miskraam, een hartverscheurende ervaring die ze deelt met moedige openheid. 

Dit toont aan dat achter elke strategische zet een echt persoon schuilt met een verhaal dat verder gaat dan de camera’s kunnen vastleggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.