Celine Van Ouytsel: “Ik beschouw mezelf niet als zo iemand”

Foto: VTM

Toen Celine Van Ouytsel bekend maakte dat ze opnieuw samen was met de man die haar tijdens hun eerste relatie had bedrogen, hadden veel mensen daar toch hun bedenkingen bij. Nu lijkt het goed te gaan tussen de twee en het is Celine haar eerste echte langdurige relatie.

“Ik weet niet wat de liefde kan laten duren. Maar met wat ik er wél al over weet: dat er wederzijds respect is, dat je elkaar versterkt, dat er eerlijkheid is en dat je elk je dromen kan najagen. Je moet ook goed kunnen communiceren en geborgenheid voelen bij elkaar. Je ei kwijt kunnen bij de ander. Anders krop je het maar op. Maar opnieuw: ik heb er weinig ervaring mee, dus wie ik ben ik om daar iets over te zeggen”, zegt Celine in Het Laatste Nieuws.

Lichamelijkheid is voor Celine en haar vriend heel belangrijk en ze zijn dan ook alle twee grote knuffelaars.

“Mijn mama en mijn beste vriend pak ik ook wel eens vast, maar met mensen die wat verder van me af staan, vind ik het moeilijker. Ik beschouw mezelf niet als een knuffelaar. Dat is te klef voor mij. Zou dat mijn Kempische gereserveerdheid zijn? Ik weet het niet. Kempenaars doen dat gewoon niet. Als ik in de Kempen mensen al eens een kus geef, zeggen ze al gauw: ‘Zeg hey, zitten wij hier in Antwerpen, misschien?’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.