Camille beleeft emotionele rollercoaster 

ByLisa Paulussen

26 september 2023
Foto: DPG Media

De muziekindustrie is vaak onvoorspelbaar, maar voor de 22-jarige Camille lijkt alles wat ze aanraakt in goud te veranderen. 

Na het grote succes van haar vorige albums heeft ze nu ‘Magie’ uitgebracht, met als hoogtepunt het emotioneel beladen nummer ‘Ademnood’. Een song over intense liefde, zo krachtig dat het je naar adem laat happen. “Ik raak heel snel geëmotioneerd, zowel door mooie als door droevige zaken,” bekent Camille in Story. En dat gevoel weet ze feilloos op haar luisteraars over te brengen. Ze voegt eraan toe in Story: “Het is zo’n emotioneel liedje dat je spontaan begint te wenen. Ik krijg er telkens een krop in mijn keel van.” 

In een wereld vol vluchtige hits is het verfrissend om een artieste te zien die diepgang en emotie durft te brengen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.