17 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 mei 2024

Brecht van ‘Blind Getrouwd’ openhartig over geaardheid en onzekerheid

Brecht van ‘Blind Getrouwd’ laat in zijn hart kijken

Foto: VTM

Brecht, bekend van ‘Blind Getrouwd’, legt zijn ziel bloot in een bekentenis in Dag Allemaal die even rauw als oprecht is. 

Terugkijkend op zijn tienerjaren, beschrijft hij hoe hij worstelde met zijn geaardheid en zelfsabotage in een conservatieve omgeving waarin hij geen rolmodellen of steun had. Zijn zoektocht naar zelfacceptatie werd gehinderd door online ‘gay-testen’ en diepgewortelde ontkenning, wat leidde tot een cyclus van emotioneel eten en gevoelens van isolatie. Hij probeerde zijn ware ik te verbergen door zich extra mannelijk voor te doen, wat hem nog verder van zichzelf afbracht. Maar Brechts reis naar zelfaanvaarding kreeg een keerpunt toen hij mensen vond die hem begrepen en waar hij zich veilig voelde om zichzelf te zijn. Zijn coming-out op Facebook en zijn tijd in India waren beslissende momenten die hem hielpen zijn verleden achter zich te laten. 

Deze kwetsbare getuigenis is een inspiratiebron voor velen en toont aan hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan wie je echt bent, ondanks de angst en onzekerheid die kunnen opduiken, zelfs op onverwachte plaatsen zoals de fitness. Brechts verhaal is een krachtig voorbeeld van persoonlijke groei en het overwinnen van innerlijke demonen.

Showbizznieuws 24/7