12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Brecht van ‘Blind Getrouwd’ maakt komaf met taboes

Brecht van ‘Blind Getrouwd’ openhartig over onzekerheid

Foto: VTM

In een onthullende getuigenis in Dag Allemaal schudt Brecht van ‘Blind Getrouwd’ de taboes af. Deze spraakwaterval die ons allemaal vermaakte op tv, onthult in Dag Allemaal een kwetsbare jeugd vol strijd met zijn zelfbeeld en gewicht. 

‘Op mijn zwaarste moment woog ik 94 kg’, onthult Brecht in Dag Allemaal. Het was een tijd van eenzame opsluiting in zijn kamer, waar hij tranen liet op de tonen van Adele. Zijn verhaal neemt een wending wanneer hij besluit dat het tijd is om te stoppen met zich te verbergen en begint met de opbouw van een nieuw zelfvertrouwen. Het hoger onderwijs werd een toevluchtsoord van acceptatie en zelfontdekking. Hij deelde zijn waarheid op Facebook, lanceerde zichzelf in een leven van avontuur en onderwijs in India, waar hij niet alleen 10 kilo verloor, maar ook een enorme psychologische last van zijn schouders wierp. Brecht is niet bang om zijn worstelingen te delen, want hij weet dat authenticiteit key is, en hij wil anderen inspireren om hun ware zelf te zijn. 

Zijn verhaal is een oproep tot moed en een reminder dat ‘fake it till you make it’ niet de weg is naar ware zelfaanvaarding.

Showbizznieuws 24/7