12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Boer Kevin twijfelt aan zijn keuze

Beging ‘Boer zkt Vrouw’-deelnemer een flater?

Foto: VTM

Tijdens het keuzemoment in het huidige en vijftiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ zagen we hoe frambozenboer Kevin ervoor koos om op romantisch weekend te gaan met kandidate Jana. Tot afschuw van veel VTM-kijkers en zelfs van zijn eigen moeder.

Hoewel hij toegaf dat rationeel gezien kandidate Elke waarschijnlijk een betere match geweest zou zijn voor hem en het leven op de boerderij, meende Kevin bij zijn keuze toch vooral naar zijn hart geluisterd te hebben. 

Al doen de beelden van de vooruitblik naar het romantisch weekend enigszins vermoeden dat het hart zich ook al eens kan vergissen. Zo laten de beelden zien dat er al snel flink wat spanningen ontstaan tussen Kevin en Jana. 

Dag Allemaal wist Kevin alvast een reactie te ontlokken: “Ik mag er nog niet te veel over verklappen, maar het wordt inderdaad moeilijk. Heel moeilijk”, geeft hij toe. Hij geeft zelfs toe tijdens de reis getwijfeld te hebben aan de oprechtheid van Jana’s gevoelens voor hem. 

“Ik begon me ook af te vragen of ze wel iets voor me voelde en of ze wel echt zichzelf was.” Zelfs de gedachte dat Jana misschien gewoon had deelgenomen om bekender te worden op sociale media begon op te spelen in Kevins hoofd erkent hij: “Maar ja, ik had mijn finale keuze gemaakt, hé.” Wij hopen alvast dat Cupido alsnog raak geschoten mag hebben.

Showbizznieuws 24/7