20 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
20 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Blinde Daisy uit Belgium’s Got Talent doet verrassende uitspraak over haar vriend

Daisy Opdebeeck
Foto: DPG Media

“Hadden mijn vriendinnen hem lelijk gevonden, dan was het niets geworden.”

Daisy nestelde zich eind 2019 in de harten van gans Vlaanderen met een pakkend optreden in Belgium’s Got Talent. Een dik jaar later pakt Daisy nu uit met haar debuutsingle: Lief voor mekaar. De single is de voorbode van een volledig album dat eind dit jaar in de winkelrekken moet liggen.

“Na Belgium’s Got Talent had ik redelijk wat optredens, maar dat is door corona volledig stilgevallen”, vertelt Daisy in Dag Allemaal. “Ik heb de voorbije periode dan maar benut om rustig aan mijn album te werken.”

Daisy Opdebeeck is ondertussen ook al drie jaar samen met Daan, die eveneens blind is. Het koppel heeft elkaar nog nooit echt gezien, maar toch was ook voor Daisy het uiterlijk van belang.

“Toen wij een koppel werden, heb ik meteen een foto gestuurd naar mijn vriendinnen om te vragen wat ze van hem vonden. Ik vind dat wel belangrijk, want ik ben zelf ook heel erg met mijn uiterlijk bezig”, verduidelijkt Daisy in Dag Allemaal.

“Daan is lief, intelligent en zeer grappig. Ik ben echt voor zijn charmes gevallen. Maar als mijn vriendinnen hem lelijk hadden gevonden, dan was het niks geworden tussen ons”, vertelt Daisy in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7