Belinda Voorspoels loopt zonder kleren rond

ByLisa Paulussen

20 september 2023
Foto: VTM

Belinda Voorspoels, het stralende gezicht achter Samira uit ‘Familie’, heeft een geheim dat ze graag met ons deelt: haar heilige plek waar ze helemaal tot rust komt, een afgelegen chalet in de Kempense bossen. 

Hier, ver verwijderd van het drukke stadsleven en de moderne gemakken, vindt ze sereniteit. Ze kookt op een gasfornuis, verlicht de chalet met kaarsen en leeft zonder de druk van technologie. “Er is niets zo leuk als hier in mijn pure in het bos rondlopen,” lacht Belinda in Primo. Ondanks de afwezigheid van moderne voorzieningen, ervaart ze een rijke vervulling, zelfs als de winterse kou haar naar het chalet trekt. 

De steractrice kiest bewust voor deze terugkeer naar de basis en de eenvoud van het leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.