12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Bekend Vlaanderen zwaait Staf Coppens uit

Foto: VTM

Staf Coppens is samen met zijn vrouw Monique, zoon Beau en dochter Nora met de mobilhome in Zweden aangekomen.

Het gezin jaagt hun grote droom na en verhuist naar daar om een camping te openen midden in de natuur. VTM-collega’s Laura Tesoro, Kürt Rogiers, Karen Damen, Niels Destadsbader, Lieve Scheire, Ruth Beeckmans, Stef Wauters, Nathalie Meskens, Andy Peelman, Jens Dendoncker, Sean Dhondt, Freek Braeckman, Birgit Van Mol, Axel Daeseleire, Vincent Fierens & Sam De Bruyn, Dina Tersago, Guga Baúl en An Lemmens lieten Staf niet zomaar vertrekken en bezorgden hem nog een persoonlijke boodschap.

Jens Dendoncker zit in zak en as na Stafs afscheid: “Het begon bij fase 1, ontkenning. Ik dacht dat Zweden een dorpje in de Kempen was. Ondertussen zit ik in fase 4: ik ga u zo missen.” Ruth Beeckmans overspoelt het gezin met mooie woorden: “Jullie zijn zo een top familie. Droom die grote droom van jullie!” Guga Baúl geeft Staf en zijn gezin één duidelijk advies: “Luister naar Marc Van Ranst en blijf in uw kot!” En Niels Destadsbader legt zich letterlijk ‘neer’ bij het nieuws. Enkele onder hen reserveerden ook al hun plekje op ‘Camping Cöppens’.

Staf en zijn gezin openen volgend voorjaar hun camping in Zweden. Ondanks de verhuis, blijft Staf programma’s maken voor VTM. In het programma met de werktitel ‘Camping Cöppens’, dat in de loop van 2021 te zien zal zijn bij VTM, deelt hij zijn verhuis naar Zweden met de kijker. Daarnaast blijft Staf in de toekomst ook andere VTM-programma’s maken met broer Mathias Coppens.

Showbizznieuws 24/7