6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Bart uit Big Brother waarschuwt deelnemers: “wees daarop voorbereid”

Bart Glazenmakers
Foto: DPG Media

Bart Glazenmakers zorgde in 2006 voor het eerste Big Brother-huwelijk door tijdens zijn verblijf in het huis zijn ja-woord te geven aan Nathalie, die eveneens in het huis was gestapt maar al werd weggestemd tijdens de eerste nominatie. Ondertussen liep hun huwelijk op de klippen, maar Bart geeft in Story wel wat advies aan de nieuwe kandidaten.

“Ik hoop voor hen dat ze afleiding vinden. Wij speelden bijvoorbeeld sketches om de tijd te doden. In het begin heb je elkaar veel te vertellen maar als de groep kleiner wordt, raak je uitgepraat”, herinnert Bart zich levendig.

“Je komt sowieso jezelf tegen, wees daarop voorbereid”, deelt Bart wat goede raad. “Ik huil normaal niet snel, maar in het huis overkwam het me meermaals. Je moet het zelf meegemaakt hebben om te weten wat het met je doet.”

Bart geeft ook zijn gouden tip om het spel te kunnen winnen: “Voor een deel moet je jezelf proberen zijn, anders val je door de mand, maar anderzijds moet je het spel spelen als je de prijzenpot wil winnen.” Bij iedereen scoren zodat ze je niet wegstemmen is alvast een goede tactiek, volgens Bart.

Showbizznieuws 24/7