16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 21 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 21 juni 2024

Axana Ceulemans: “Je gaat daar als vrouw anders mee om”

Ze blokte de liefde af

Foto: Peter De Smedt

De dames van Def Dames Dope zijn altijd populair geweest en deden vele mannenharten sneller slaan. Er zullen ongetwijfeld veel kandidaten zijn geweest die met de dames het bed hadden willen delen, maar daar deden ze niet aan mee.

“Als vrouw ga je daar anders mee om. Ik voelde wel iets voor een van onze geluidstechniekers. Tot ik merkte dat hij gewoon met ‘die van Def Dames Dope’ wilde uitpakken. Er knapte iets in mij, waardoor ik relaties compleet afblokte. Och, ik heb er geen spijt van. Met DDD hebben we het ijzer gesmeed, hé…”, zegt Axana Ceulemans in Story.

Dankzij de groep heeft Larissa Ceulemans wel haar eerste man Berre Bergen leren kennen. Zij herinnert zich dat moment nog goed.

“Ik zie hem nog zitten in de green room. Met zijn groene sneakers, zijn joggingbroek, zijn lange haar en zijn ringen. En ik dacht direct: hij heeft wel iets. Toch liep ik hem straal voorbij. Cool chick as ever. Later kwam hij aan onze loge aankloppen voor mascara en zijn we aan de babbel geraakt. Het klikte meteen. En we bleven aan elkaar plakken tot de dag van zijn overlijden.”

Showbizznieuws 24/7