26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Astrid Coppens zwaar gepest als kind: “iedereen vond mij een beetje raar”

Astrid Coppens
Foto: Photo News

Astrid Coppens vertelt in De Morgen dat ze zich prima in haar vel voelt. Sinds ze moeder is geworden is ze volledig tot rust gekomen en kan ze 100% van het leven genieten. Maar dat was in haar jeugd wel even anders…

“Op school werd ik gepest om mijn uiterlijk, omdat ik zo lang en mager was. op mijn twaalfde was ik al 1,78 meter. De tweede grootste in de klas kwam tot aan mijn schouders. Dus iedereen vond mij een beetje raar,” lacht Astrid Coppens in het dagblad.

Toch hebben die pesterijen haar niet getekend. “Die pesterijen hebben mijn zelfbeeld niet aangetast, integendeel, ik heb er een olifantenvel door gekregen. Wat mij goed van pas kwam in de modewereld, want daar krijg je voortdurend commentaar op je uiterlijk,” vertelt Astrid in De Morgen.

Al geeft Astrid toe dat ze ook thuis goed ondersteund werd tijdens die moeilijke kinderjaren. “Ik heb altijd veel steun gehad van mijn ouders, vooral van mijn mama dan. Als ik uitgelachen werd, kon ik altijd bij haar terecht. Ik kon goed met haar praten, en dat heeft mij enorm geholpen,” getuigt Astrid Coppens in De Morgen.

Showbizznieuws 24/7