17 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
17 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Astrid Coppens trekt aan alarmbel: “hij mag niet nog meer slachtoffers maken”

Astrid Coppens
Foto: Photo News

Tijdens het slopende proces tegen haar ex John, ontdekte Astrid Coppens dat haar voormalige manager geld had achtergehouden. Het totale bedrag zou zo’n 550.000 euro bedragen, berekende Astrid.

“Ik vertrouwde hem blindelings en stelde mij geen vragen bij zijn handelen”, aldus Astrid. Maar dat vertrouwen bleek ongegrond.

Vorige week ging het proces eindelijk van start. De procureur vordert een straf van 15 maanden, een boete van 12.000 euro en een bestuurdersverbod. De uitspraak volgt op 4 maart. En dan komt er meteen ook een einde aan de lijdensweg van Astrid Coppens die door de twee aanslepende processen jaren van juridische ellende beleefde.

In Story lezen we dat Astrid Coppens vooral nood heeft aan rust: “Tot op vandaag heb ik het er nog mentaal moeilijk mee”, onthult Astrid in het weekblad. “Hij (haar voormalige manager, red.) is een van de redenen dat mijn boer Laurens en ik meer dan vijf jaar geleden terug naar België zijn gekomen. En dat bedoel ik niet in positieve zin. Los van mezelf wil ik andere mensen beschermen. Hij mag niet nog slachtoffers maken”, spreekt Astrid Coppens klare taal.

Showbizznieuws 24/7