26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Annie uit Gert Late Night: “ik droom van een afscheid in schoonheid”

James Cooke en Annie
Foto: Photo News

Annie vertelde in de ‘Bedgeheimen’ van James Cooke dat ze misschien zou stoppen als kokkin bij Gert Late Night, maar in Dag Allemaal getuigt de 74-jarige Annie Deleersnyder dat ze ondertussen bijgedraaid is.

“Ik sukkel wat met m’n gezondheid en op het eind van zo’n drukke draaiperiode heb ik het altijd zwaar, maar ik weet nu al dat het straks toch begint te kriebelen om er weer aan te beginnen. Volgend voorjaar sta ik er opnieuw. Da’s al afgesproken,” stelt Annie de fans van de talkshow gerust.

Al beseft Annie natuurlijk dat er altijd een tijd van komen én gaan is. Al droomt Annie wel van een afscheid in schoonheid. “Het kan natuurlijk altijd dat de zender plots zou kiezen voor een jonge kok. Ik zou daar vrede mee kunnen nemen, ’t zou maar logisch zijn dat ik ooit word vervangen. Maar ik mag dan wel hopen dat ze dat niet zomaar twee dagen op voorhand vertellen. Ik zou toch graag een afscheid in schoonheid hebben, waar ik me op kan voorbereiden,” vertelt Annie in Dag Allemaal.

Maar eigenlijk twijfelt ze daar niet aan. “De ganse ploeg medewerkers achter dat programma zijn vrienden geworden,” aldus Annie. En dan is er altijd haar goede vriend Gert Verhulst nog: “Gert zal me nooit laten vallen, daar ben ik zeker van,” aldus Annie.

Showbizznieuws 24/7