14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Andy Peelman: “Ik heb een vangnet klaar staan”

Dat is ook nodig

Foto: VTM

Sinds zijn eerste verschijning in ‘De Buurtpolitie’ is Andy Peelman niet meer van het scherm weg te denken. Maar het kan natuurlijk van de ene dag op de andere voorbij zijn en dat houdt hij toch in zijn achterhoofd.

“Die tweede kledingzaak zie ik dan ook als een ‘verzekering’ voor als ik genoeg heb van televisie of als de tv-makers en kijkers klaar zijn met mij. Dan kan ik daarop terugvallen. De kans bestaat dat ik nog tien jaar televisie maak, maar dat weet je nooit. Als mijn tv-werk plots zou stoppen, wil ik niet van hoog vallen en me pijn doen. Daarom heb ik liever een vangnet klaar”, klinkt het in Dag Allemaal.

Peelman heeft een boetiek met tweedehands designerkledij geopend in Aalst en nu ook nog een kleding- en schoenwinkel in Ninove. En Andy wilde nog veel meer doen.

“Ik speelde met het idee om een winkel in Gent over te nemen, tot de eigenaars van schoenenwinkel Relaqs voorstelden om samen te zitten. De timing was een beetje ongunstig, net nu ik een huis aan ’t bouwen ben. De winkel in Ninove is ook een pak groter dan die zaak in Gent die ik op het oog had. Relaqs is 800 m² groot, zónder de stockruimte. Da’s geen klein pand meer, hé. Maar de ligging en vooral de reputatie zijn goed. Na veel rekenwerk heb ik dan toch beslist om de sprong te wagen.”

Showbizznieuws 24/7