Gers Pardoel: “Ik negeer dat gewoon”

Foto: VTM

Als er één iemand is die niet zo van regeltjes houdt, dan is het toch wel Gers Pardoel. Braaf de regels volgen, dat is niks voor hem.

“Kijk, ik heb een eigen willetje, dus ik wist dat ik het moeilijk zou hebben met autoriteit. Als ik vind dat een bepaalde regel op niets trekt, zoals geen deo, dan negeer ik die. Maar het is niet dat ik per se tegendraads wil zijn, ik kan mijn ego makkelijk aan de kant zetten. Ik heb voor iedereen respect, zolang ze een ander of mij niet onrechtvaardig behandelen. Ik geloof heel erg in het feit dat we allemaal dezelfde personen zijn, maar in een andere gedaante”, zegt Gers in Story.

Gers weet dat hij dingen doet die niet altijd volgens de regeltjes zijn. Maar hij voelt geen schroom om ook zijn excuses aan te bieden.

“In de tweede aflevering van Special Forces zag je mij een diepe buiging maken en sorry zeggen. Voor mij is dat de meest respectvolle groet ter wereld. Vergeet ook niet dat je daar heel kwetsbaar staat. Je voelt je zwak en kan geen kant op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.