18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024

Hoe zou het nog zijn met Florence en Jiri uit ‘Blind Getrouwd’

Ze vertellen het zelf

Foto: VTM

Florence en Jiri waren zonder twijfel de grote verrassing van ‘Blind Getrouwd’. Al na 2 afleveringen leek Vlaanderen het te hebben opgegeven voor het koppel, maar toch verrasten ze iedereen door toch getrouwd te blijven.

En het gaat goed met de twee. Ze zijn nog altijd samen en genieten van alle kleine dingen die je als koppel kan doen. Samen koken, weggaan met vrienden, familiebezoekjes, samen dollen, elke dag spat de liefde er vanaf.

En ook over samenwonen wordt wel al eens gesproken, want dat doet het koppel nog niet. Al moeten ze elkaar niet lang en vaak missen.

“Samenwonen is nog geen prioriteit. Jiri is bijna elke dag bij mij in Hoboken. Ik moet hem dus nooit echt missen. Ook voor ons werk is mijn plek beter gelegen. We hebben wel al afgesproken dat, wanneer we klaar zijn voor die volgende stap, we samen een huis gaan kopen. Ergens tussen Hoboken en Malle, waar Jiri nu woont.”

Een volledig nieuwe start met een nieuw huis dus. Samenwonen in het huis dat Jiri ooit kocht met zijn ex, leek hem niet meteen een goed idee. “Maar ik heb me daar al over gezet hoor. Tijdens ‘Blind Getrouwd’ was hun relatie in mijn ogen nog helemaal niet zo lang geleden, vandaar mijn terughoudendheid toen. Nu zou ik er geen moeite mee hebben, maar Jiri voelt zich blijkbaar niet extreem verbonden met dat huis.”

Showbizznieuws 24/7