18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024

Jana De Bosscher: “Ik heb gehuild omdat de camera’s weg waren”

Jana De Bosscher: “Ik heb gehuild omdat de camera’s weg waren”

Foto: VTM

Maar ze miste Christiaan ook wel

Niet alleen de harten van heel Vlaanderen was in 1000 stukjes gebroken na het beslissingsmoment van Jana en Christiaan in ‘Blind Getrouwd’, ook de harten van de twee deelnemers waren zichtbaar gebroken.

Jana had ontzettend veel schrik om spijt te krijgen nadien, en dat is ook gebeurd. “Ik heb nog veel pijnlijke momenten gekend achteraf. Ik heb al veel tranen gelaten. Die ‘nee’ voelde toen als een opluchting, maar nadien kwam ik erachter dat dat vanwege het verdwijnen van die camera’s was. En niet omdat Christiaan weg was. Ik blijf nog elke dag aan hem denken”, geeft ze toe in Tv Familie.

Nu nog steeds denkt Jana regelmatig over wat ze heeft gedaan. En heeft ze nog wel meer spijt gekregen. Zoals onder andere het feit dat ze de onderlinge verschillen te vaak heeft benoemd.

Iets waar het koppel ondertussen al heeft over kunnen praten. Nadat ze enkele weken elkaar gerust hebben gelaten, zijn ze sinds de eerste aflevering van het programma terug berichtjes beginnen sturen naar elkaar.

“Zie hoe mooi we zijn’, stuurde ik. Wat voor Christiaan wat onverwachts kwam. Maar nu weet hij heel duidelijk dat mijn deur nog altijd voor hem openstaat. Al staat hij er allemaal nog iets voorzichtiger tegenover. Soms moet je elkaar eens loslaten om dichter naar elkaar te groeien. Misschien kunnen we een nieuwe start maken zonder camera’s en zonder druk.”

Showbizznieuws 24/7