22 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024
22 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024

Producer ‘Thuis’ is vastberaden: “Het stopt nooit”

Producer ‘Thuis’ is vastberaden: “Het stopt nooit”

Foto: VRT

Binnenkort komt er een einde aan de Australische soap ‘Neighbours’. Na 37 seizoenen verliest het programma aan populariteit en is er besloten van geen nieuwe afleveringen meer te maken. De fans van onze Vlaamse soaps ‘Thuis’ en ‘Familie’ kregen meteen schrik dat hun favoriete soap hetzelfde lot stond te wachten.

Maar Hans Roggen, producer van ‘Thuis’ is duidelijk. “’Thuis’ stopt nooit. Het zal er altijd zijn. Dit is een project op heel lange termijn. Als je zo’n reeks opstart, is het sowieso de bedoeling dat die eeuwig loopt. Wij werken hard om elke dag een goed verhaal te vertellen en denken voortduren na over hoe we de volgende jaren willen aanpakken. En we houden constant de vinger aan de pols. Wij denken steeds vijf jaar vooruit.”

Hetzelfde verhaal klinkt bij creative producer van ‘Familie’ Wim Feyaerts. “Een soortgelijk scenario als dat van ‘Neighbours’ zal ons niet overkomen. De band tussen ‘Familie’ en VTM is zeer innig. VTM is zeker niet van plan om ermee te stoppen. ‘Familie’ haalt nu het beste marktaandeel in meer dan 20 jaar. En aan inspiratie voor de reeks is er ook geen gebrek”; besluit hij in Tv Familie.

Showbizznieuws 24/7