4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Wordt dit meisje de opvolgster van Klaasje bij K3?

Foto: DPG Media

In week 1 zong Giana zich naar de eerste plaats op de Golden Seats bij ‘K2 zoekt K3’. Daar hield ze even stand tot Remi de eerste plek kwam opeisen. Daar hield hij stand tot de voorlaatste auditieronde. Diede van den Heuvel, kwam, zag en overwon de eerste plaats bij de Golden Seats, en zou daar blijven tot het einde van de audities.

Het ziet er dus naar uit dat zij de grote topfavoriet is om Klaasje Meijer op te volgen bij K3. Het Laatste Nieuws sprak met de kandidaat over haar deelname. “Ik had totaal niet verwacht dat ik op de eerste plaats zou terecht komen. IK had op voorhand best wel schrik voor wat Gordon zou zeggen, omdat hij zoveel showbizzervaring heeft. Ik had me erop voorbereid dat hij niet al te enthousiast zou zijn”, klinkt het bij Diede.

Het leek alsof Diede het gedroomde profiel had om een nieuw K3’tje te worden. Ze is niet alleen al jarenlang fan van de groep, ze kan ook heel erg goed met kinderen overweg, want ze werkt in een kinderopvang. “Dus toen ik hoorde dat Klaasje ermee zou stoppen en dat er een nieuw groepslid werd gezocht, zag ik mijn kans schoon. Een plekje bij K3 is mijn grote droom!”

Of Diede wel degelijk de winnaar wordt van het programma, dat weten we in november.

Showbizznieuws 24/7