18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Winnie en Jonah uit Blind Getrouwd klaar voor de volgende stap

Winnie en Jonah uit Blind Getrouwd klaar voor de volgende stap

Foto: VTM

In september zullen Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans, bekend uit het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’, 3 jaar getrouwd zijn. Diezelfde maand verwachten ze ook hun allereerste kindje. Sneller dan gepland, maar toch is het kindje ontzettend welkom. De twee kijken erg uit naar de komst van hun liefdesbaby, maar blijven met beide voetjes op de grond.

“We zijn heel realistisch: het zal soms zwaar zijn. Maar we zijn er klaar voor. We zijn een goed team, dat komt goed. We wilden allebei graag kinderen, dit is een logische volgende stap en een mooie bevestiging dat het goed zitten tussen ons. Onze verliefde gevoelens van in het begin komen weer naar boven. Door intenste verbouwingen was de prille verliefdheid immers sneller voorbij. Maar  het enige wat telt is dat we gelukkig zijn bij elkaar”, glimlacht Winnie in Story.

Winnie heeft een tot nu toe vlotte zwangerschap en krijgt veel steun van Jonah. “Ik ben altijd heel zorgzaam geweest voor Winnie, maar nu doe ik extra mijn best. Een tas thee klaarzetten, of wat sneller bijspringen in het huishouden… af en toe heeft Winnie een emotioneel moment, maar dat is vaak door de vermoeidheid. Tot nu toe valt het allemaal goed mee.”

Showbizznieuws 24/7