2 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Willy Sommers: “Mijn fans gaan niet naar zijn concerten”

Foto: VRT

Er ging een kleine schok door showbizzland toen Will Tura aankondigde dat hij definitief zou stoppen. De zanger zou nooit meer optreden en wil de komende jaren nog van zijn welverdiende rust genieten.

Voor wie het niet als een verrassing kwam, was voor Willy Sommers. Hij heeft altijd een goede band gehad met Will, al sinds het begin van zijn carrière.

“Toen ik pas begon, was Will al een enorme artiest. Ik werd naar voren geschoven als tieneridool en eigenlijk waren we concurrentie van elkaar. Maar dat hebben we zelf nooit zo ervaren”, vertelt Willy in Dag Allemaal.

Willy en Will hebben altijd een eigen fanbase gehad. “Een Sommers-fan zal niet naar een optreden van Tura gaan en omgekeerd. Heel vreemd, maar het is zo. Er is overigens nooit een organisator die ons samen op een affiche heeft geplaatst.”

Sommers heeft veel te danken aan Tura. Zo heeft hij hem nog geholpen met de contractonderhandelingen. Toen waren er nog geen managers en dus belde Willy Will op. “Will werd een steunpilaar op wie ik altijd kon vertrouwen.”

Showbizznieuws 24/7