6 °C Antwerpen, BE
maandag 27 maart 2023
6 °C Antwerpen, BE
maandag 27 maart 2023

Véronique De Kock: “Alsof ik examen moest afleggen”

Véronique De Kock: “Alsof ik examen moest afleggen”

Foto: VTM

Presentatrice beleefde spannend moment

Groot was de verrassing bij kijkend Vlaanderen toen niet topverdachten Evi Hanssen of Barbara Sarafian, maar wel presentatrice en gewezen Miss België Véronique De Kock onder het masker van ‘Mummie’ bleek te zitten in ‘The Masked Singer’.

Kijkers van de Miss België 1995-verkiezing zullen ongetwijfeld ook verbaasd geweest zijn over haar zangtalent. Tijdens de finale van missverkiezing viel De Kock niet alleen op door haar schoonheid, maar ook met haar “ietwat valse vertolking van ‘Without you’ van Mariah Carey”, dixit Wikipedia.

“Die beelden van toen achtervolgen me al bijna 30 jaar”, aldus Véronique in Story. ‘Ik was 18, ik had stress voor die verkiezing, ik had zoveel zenuwen om die act te doen. Door die reacties heb ik heel veel schroom gekregen om ooit nog voor een publiek te zingen, ook al zing ik heel graag” klinkt het.

Desondanks heeft ze niet geaarzeld toen de vraag kwam om deel te nemen aan ‘The Masked Singer’. Al voelde ze zich wel heel onwennig tijdens de eerste auditie waar getest wordt of een deelnemer überhaupt een beetje kan zingen, geeft ze toe.

“Ik stond daar echt met een bang hartje, alsof ik examen moest afleggen. Maar het werd een fantastische ervaring, ik had helemaal geen zenuwen meer tijdens die optredens. Je ziet dat al dat televisiewerk en die presentaties toch goed zijn geweest voor mijn zelfvertrouwen en podiumvastheid”, besluit Véronique.

Showbizznieuws 24/7